Đakovo, seminar “Ostati u ljubavi-dan za razgovor i zajedništvo” 11.2.

seminar “Ostati u ljubavi-dan za razgovor i zajedništvo”

Bračno i obiteljsko savjetovalište i Savjetovalište za žrtve obiteljskog nasilja

Đakovačko-osječke nadbiskupije Katolički bogoslovni fakultet, Petra Preradovića 17, 31400 Đakovo

11. veljače 2017. godine (subota) s početkom u 9 sati

http://www.djos.hr/index.php/najave/3899-seminar-za-bracne-parove-2

“Bračna i obiteljska savjetovališta i Savjetovalište za žrtve obiteljskog nasilja Đakovačko-osječke nadbiskupije organiziraju četvrti seminar u nizu za bračne parove pod nazivom „Ostati u ljubavi – dan za razgovor i zajedništvo“, koji će se održati 11. veljače 2017. godine (subota) s početkom u 9 sati u prostorima Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Đakovu. Seminar se sastoji od predavanja, radionica, ručka i euharistijskog slavlja. Voditeljica je dr. sc. Sanea Mihaljević, dr. med., specijalist psihijatar, dok će radionice voditi djelatnici i stručni suradnici oba savjetovališta.

Na sudjelovanje na Seminaru pozivaju se svi zaručnički i bračni parovi koji žele raditi na svojem odnosu te istražiti nove načine povezivanja i jačanja svoga odnosa u dvoje. Također, na Seminar su pozvani i župni suradnici koji sudjeluju u pastoralu braka i obitelji, kao i polaznici Škole za župne suradnike – smjer brak i obitelj, te ostali zainteresirani. Sudjelovanje na seminaru je besplatno te je organiziran besplatan ručak i čuvanje djece za sve sudionike. Cilj ovoga seminara je produbljivanje nježnosti i ljubavi, poticanje jasne i uvažavajuće komunikacije, ali i preventivno djelovanje na moguće nasilno i destruktivno ponašanje u odnosu.

Zainteresirane molimo da se pravovremeno prijave za sudjelovanje (najkasnije pet dana ranije radi kvalitetnije organizacije). Možete se prijaviti i dobiti dodatne informacije na brojeve telefona i e-mail adrese Savjetovališta:” Svima ne OSIJEK 031/253 917, 031/253 916, SLAVONSKI BROD 035/411 420, 035/416 116, savjetovaliste-os@djos.hr; savjetovaliste-sb@djos.hr, son@djos.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *